CALENDARI

LIKES 

Properes actuacions i events 2019


22-23 august: Saal Biennale, Tallin, Estonia

5 Setember: Luxembourg (Aerowaves)

7 Setember: Tanz Platz Festival, Novi Sad, Serbia

19,20 Setember: La Briqueterie, Les Plateaux, Paris

24,25 Setember: Cuarta Pared, Madrid

27 Setember: Las Palmas, Gran Canaria. Danza Escena, Teatro Guiniguada.

4,5,6 October: PREMIERE SPIRITUAL BOYFRIENDS. Sala Hiroshima Barcelona

8 November: Ostrava, Txèquia. Festival Norma.

23 November: Alboraia, Valencia

28 November: Teatre Principal Mallorca

30 November: La Coruña, TRC Danza

actuacions passades

LIKES 2019

Chantiers d’Europe (Paris), Cicle d’Acords, Tiana, Azkuna Zentroa (Bilbao), Festival Dansa València (Spain), CADIZ en Danza (Spain), Antic Teatre Barcelona #POLS, Casal Font d’en Fargues (Bcn), Auditori Sant Marti, (Bcn), Theatre Sevelin 36 (Lausanne), Centre Cívic La Barceloneta

LIKES 2018

SALA HIROSHIMA, FESTIVAL BATARD, Brussels, TANZFESTIVAL RHEIN-MAIN, TAIWAN DANCE PLATFORM, LUBELSKI TEATR TANCA, Lublin, PTL - Plesni Teater Ljubljana, Fira de Tàrrega (Catalunya), Dansens Hus (Oslo, Norway), Tercera Semana (València), Sala Hiroshima de Barcelona, Spring Fordward. Aerowaves. Sofia (Bulgaria).

LIKES 2017

Mollet del Vallès, Marineta (Cra'p), Barcelona, Sala Hiroshima, Berga, Festival Turbina, Barcelona, Escena Poblenou #embrions

 BIO

#cat

Núria Guiu és ballarina i coreògrafa graduada a l’Institut del Teatre de Barcelona. Actualment és estudiant del Grau d’Antropologia i Evolució Humana a la Uoc i professora  de ioga certificada del mètode Iyengar. La seva trajectòria porfessional com a ballarina inclou companyies nacionals com IT Dansa o La Veronal i internacionals com Cullberg Ballet (Se), Gisele Vienne (Fr), Carte Blanche Dance Company (No), Jasmin Vardimon (Uk), Kobalt Works (Be), Ingri Fiksdal (no) entre d’altres. Entre el 2009 i 2010 forma part del projecte Kamuyot, una peça de la companyia Batsheva Dance Company dirigida a un públic adolescent i presentada durant 8 mesos a diversos instituts de secundària entre Suècia i Israel.

 

El 2012 crea La Muda, una peça de grup estrenada a l’Opera d’Oslo, el 2014 crea Portal, estrenada a l’Oktoberdans Festival de Bergen i a la Sala Hiroshima de Barcelona, SPAM , una peça curta seleccionada com a finalista al Premi Institut del Teatre 2016. El seu últim treball és Likes, una peça que ha estat escollit a la plataforma europea d’Aerowaves 2018 i amb gira internacional a fetsivals com Fira de Tàrrega 2018, Festival Escena Poble Nou 2017, Festival Tercera Semana de València, Dansens Hus Oslo, entre altres.  

Com a assistent artística, de coreografía i com a docent, ha treballat i impartit cursos durant 4 anys (2012-2016) amb el coreògraf Arco Renz en projectes desenvolupats i presentats a països asiàtics com Cambodja, Filipines, Vietnam, Singapur i Corea així com   amb la companyia francesa Gisele Vienne durant el 2017-2018 la qual inclou funcions i cursos a llocs com Las Naves Matadero de Madrid, La Biennale de Venència, Holland Festival entre altres. També ha donat classes de tècnica de dansa contemporània a l’Institut del Teatre com a professora convidada dins el curs 2017, a TragantDansa, Area Dansa, Nunart i al Festival Salmon.

Ha format part també de les plataformes europees d’intercanvi artistic Tryangle (Düsseldorf 2012) i Monsoon (Antwerpen 2017) una plataforma d’intercanvi artístic entre àsia i Europa.

 

Premsa:

Núvol: Ara és un bon moment per redescobrir el cos

Ara.cat: ballem per tornar a viure

 

 

 #esp

Núria Guiu es bailarina y coreógrafa graduada en el Instituto del Teatro de Barcelona. Actualmente es estudiante del Grado de Antropología y Evolución Humana en la Uoc y profesora de yoga certificada del método Iyengar. Su trayectoria porfessional como bailarina incluye compañías nacionales como IT Dansa o La Veronal e internacionales como Cullberg Ballet (Se), Gisele Vienne (Fr), Carte Blanche Dance Company (No), Jasmin Vardimon (Uk), Kobalt Works (Be), Ingri Fiksdal (no) entre otros. Entre 2009 y 2010 forma parte del proyecto Kamuyot, una pieza de la compañía Batsheva Dance Company dirigida a un público adolescente y presentada durante 8 meses a varios institutos de secundaria entre Suecia e Israel.

En 2012 crea La Muda, una pieza de grupo estrenada en la Opera de Oslo, en 2014 crea Portal, estrenada en Oktoberdans Festival de Bergen y en la Sala Hiroshima de Barcelona, PAM, una pieza corta seleccionada como finalista en el Premio Instituto del Teatro 2016. su último trabajo es Likes, una pieza que ha sido elegido en la plataforma europea de Aerowaves 2018 y con gira internacional a fetsivals como Fira de Tàrrega 2018, Festival Escena Poblenou 2017, Festival Tercera Semana de Valencia, Dansens Hus Oslo, entre otros.

Como asistente artística, de coreografía y como docente, ha trabajado e impartido cursos durante 4 años (2012-2016) con el coreógrafo Arco Renz en proyectos desarrollados y presentados en países asiáticos como Camboya, Filipinas, Vietnam, Singapur y Corea así como con la compañía francesa Gisele Vienne durante el 2017-2018 la cual incluye funciones y cursos en lugares como Las Naves Matadero de Madrid, la Biennale de Venecia, Holland Festival entre otros. También ha dado clases de técnica de danza contemporánea en el Instituto del Teatro como profesora invitada en el curso 2017, a TragantDansa, Area Danza, nunArt y el Festival Salmon.

Ha formado parte también de las plataformas europeas de intercambio artístico Tryangle (Düsseldorf 2012) y Monsoon (Antwerpen 2017) una plataforma de intercambio artístico entre Asia y Europa.